top of page


Як обирати якісне борошно та що з яких сортів варто готувати
Борошно вже багато століть є одним з основних компонентів на українській кухні. З нього готується багато страв - від випічки до підлив....
9 бер. 2024 р.


Переробники прогнозують ще більші проблеми з кількістю та якістю зерна
Основна проблема сільгоспвиробників цього сезону — відсутність потрібних обсягів мінеральних добрив. Такої ситуації в Україні ніколи не...
27 лют. 2024 р.


Не виливайте воду після варіння макаронів: ось 5 способів її використати
Ви могли про це ніколи не замислюватися, та у воді, у якій ви варите макарони, залишається досить велика кількість корисних речовин –...
14 лют. 2024 р.


Комплексне визначення якості борошна
Борошно — стратегічно важливий продукт, який виготовляють з перемеленого зерна. Воно є незамінним елементом в хлібопекарській, харчовій...
2 лют. 2024 р.
Всі новини
bottom of page