9 бер.Як обирати якісне борошно та що з яких сортів варто готуватиБорошно вже багато століть є одним з основних компонентів на українській кухні. З нього готується багато страв - від випічки до підлив....
27 лют.Переробники прогнозують ще більші проблеми з кількістю та якістю зернаОсновна проблема сільгоспвиробників цього сезону — відсутність потрібних обсягів мінеральних добрив. Такої ситуації в Україні ніколи не...
14 лют.Не виливайте воду після варіння макаронів: ось 5 способів її використатиВи могли про це ніколи не замислюватися, та у воді, у якій ви варите макарони, залишається досить велика кількість корисних речовин –...
2 лют.Комплексне визначення якості борошнаБорошно — стратегічно важливий продукт, який виготовляють з перемеленого зерна. Воно є незамінним елементом в хлібопекарській, харчовій...